Теодора засне видео на съвместното си парче с гръцкия тандем Master Tempo. Още при излизането на четвъртия й албум „Мой късмет" певицата обеща, че ще пусне за лятото и клип на „горещата" песен.

Примата на Диапазон рекърдс е първият български изпълнител, който работи със световноизвестните гърци.

Именно затова тя реши, че след песента „Мой късмет", дала име на албума й, ще заснеме точно парчето „Горещо място", което е заявка за летен хит, и усилено се върти по дискотеки и радиа.

Видеото бе заснето в комплекс „Марина Диневи" - Св. Влас. Снимките продължиха два дни, като най-голяма атракция за почиващите представляват нощните кадри.

В клипа може да бъде видяна една от най-новите и луксозни яхти, както и бяло ферари, чиято цена надвишава крупната сума от 600 000 лв.

„Петер и Занис са много весели и готини момчета - сподели Теодора - Беше ми изключително забавно да работя с тях. Снимките бяха един незабравим купон и много им благодаря, защото с тях се работи лесно и приятно" - допълва хитовата изпълнителка на Диапазон рекърдс.

Теодора сменя няколко визии - спортна, елегантна и много секси. Режисьор на видеото е Ненчо Касъмов, грим - Мис Бони, коса - Маури и Вили.

Теодора отново е много различна и провокативна, но в същото време не изневерява на своя чар и нежност.