R'n'b изпълнителката Риана е решила да оттегли от съда ограничителната заповед срещу Крис Браун, защото според нея нямало нужда. Досега певецът не трябваше да я приближава на по-малко от 50 метра и на 10 метра, ако присъстват на едно и също събитие.

 „Тя взима тази мярка, защото не смята, че Крис Браун ще й досажда, ще я безпокои или тормози по някакъв начин", заявил адвокатът на певицата. „Още от началото на процеса позицията на Риана винаги е била ясна - тя не иска да бъде пазена и ограничавана от бившия си приятел."

Крис Браун се призна за виновен по обвинението за нападение над ексгаджето му Риана. След като се споразумя с прокуратурата, той получи 5-годишен изпитателен срок, 180 дни общественополезен труд и задължение да посещава курсове за овладяване на гнева.

Откакто се призна за виновен, Крис Браун не спира да дава изявления, в които се извинява за това, че преби Риана в началото на годината. Той дори записа 2-минутно видео послание, което пусна в интернет. В него певецът признава вината си и споделя, че много се срамува от стореното.

След инцидента Крис Браун и Риана бяха засичани да присъстват на едни и същи места, което моментално породи слуховете, че двамата съвсем скоро може пак да се съберат, съобщава