Глория не е благоволила да изгледа дори минута от турнето на тв "Планета" и го признава демонстративно пред свои близки и не толкова близки познати. Не че е кой знае каква загуба, но тя е от една фирма с участниците и можеше от кумова срама да каже, че ги е гледала.

"Нямам време за това. Имам си достатъчно участия, а и с какво могат да ме изненадат", споделяла русенката, която е прочута с високомерието си към останалите колежки от "Пайнер". Те съответно също не са влюбени в нея, но поне спазват бонтон. С Ивана уж се сприятелиха, дует щяха да записват, но той едва ли ще се появи някога. Преди време нашумя историята как Емилия се обадила на Глория, а тя я секнала с въпроса:

 "Коя Емилия? Счтоводителката ми или певицата?". При това, произнесен с тон, от който ставало ясно, че много добре знае коя е от другата страна на жицата. Певицата крие и мъжа, който се наслаждава на силиконовите й форми в момента. Тя твърди, че ще го покаже, когато му дойде времето, но то все не идва. Сигурно е само, че той не е бедняк. По-скоро е в другата крайност и има уникална колекция от антики, твърди клюката. Пак според мълвата, бил и доста известен.

През лятото Глория отмаря в апартамента си в Слънчев бряг, а преди това обиколи Кипър и Гърция. Междувременно тя успя да запише новото си парче "Лятно пълнолудие", където й партнира неин мускулест приятел от Несебър.

Източник: