Два дни почивка си даде Ивана, за да се наслади на лятното слънце в Поморие. Певицата отпочива в компанията на дъщеря си Теодора.

В късния следобед се чухме с нея, за да разберем доволна ли е от това как се приема новата й песен "Недей". Ивана не скри задоволството си от очаквания успех на парчето, защото песните в този стил и ритъм бързо се възприемат от феновете, но най-дълго в съзнанието на хората остават музикалните произведения с по-дълбок смисъл и послание, уточни тя.

Пред Ивана сподели, че подготвя нови музикални изненади за феновете и с нетърпение очаква Втория събор на българите по света, на който тя е специален гост. Съборът ще се проведе в Еко комплекс "Клисура".

На 15 август Ивана ще влезе в ролята на кореспондент за Signal.bg и радио Сигнал плюс и ще информира публиката ни за всичко по-интересно от празника в Клисура.

Запитана какво ще включи като задължителен репертоар на събитието, Ивана бе категорична, че добре познава вкуса на нашите сънародници зад граница и ще им изпее едни от най-харесваните от тях песни като "От извора", "Само веднъж", "Кръв ми капе от съцето" и много други.

Есил Дюран също се отдаде на почивка. Гласовитата певица стегна куфарите още в събота, въпреки че вечерта имаше планувано участие. На другия ден рано-рано тя, Бобо и малкия им син Харис потеглиха за семейната вила, която е само на 20 км от Варна.

Есил разкри, че там успяват да си отпочинат добре от натовареното ежедневие, без някой да ги обезпокоява. "То е традиция при нас - семейно отиваме на лятната ми вила. Ще бъде прекрасно! Очаквам наистина много щуро лято, семейно лято. Лятната вила се намира на 20 километра от Варна, но няма да уточняваме къде точно, за да бъдем наистина спокойни" - споделя Есил Дюран.