След поредното участие на Десислава се разнесе слухът, че тя ще спира с чалгата. „Това никога няма да стане! Благодарение на поп-фолка съм създала името си, така че никога няма да спра да пея този стил" - коментира певицата.

В средата на август повече от час и половина ослепителната блондинка весели гостите на най-култовото заведение в Слънчев бряг Bedroom само с евъргрийни, ремикси на собствени песни и латино. Нейна шега, че е подписала „железен договор" да не пее поп-фолк, стана причина за притесненията на феновете.

„Наистина спрях с чалгата, но само за тази вечер. Имах уговорка да пея само поп музика, но смешното беше, че имаше хора, които искаха да чуят и мои поп-фолк песни и непрекъснато ми подвикваха "Изпей „Бели нощи" или „Два магнита"- с усмивка сподели Десислава.

Наскоро гласовитата певица издаде 8-мия си самостоятелен поп-фолк албум „Послушай сърцето си". Хитовите песни й донесоха доста участия, но тъй като Деси винаги е обичала разнообразието и експериментите, не се задоволи с това. Тя се радва и на участия с поп репертоара си от известни песни на Тина Търнър, Мадона, Майкъл Джексън, собствени поп песни, ремикси на „Някой ден", „Черен сняг", „Два магнита"....

Русата певица изпълнява пред публика и новата си песен „Stay", която скоро ще има и видеоклип. Това е вторият й сингъл след „My pleasure, my pain" съвместно с продуцента Джон Темис.