От се свързаха с Галена, за да научим как се чувства младата майка. Певицата беше с малкия Стефчо и по време на разговора се нададе глас на няколко пъти. Грижовната майка отдели време за читателите на сайта, въпреки че хранеше Стефан, даде обширно интервю. С Галена разговаря чаровната водеща на радио "Сигнал плюс" Емилия Стоянова:

- Здравей, Галена! Как си?

- Страхотно се чувствам! Намирате ме с малкия на ръце и го храня.

- Малкият слуша ли, спокоен ли е?

- Много спокоен е и през цялото време спинка. Много му се радвам, вече взе да реагира, върти очичките, става много интересен.

- На колко дни стана?

- Точно днес направи месец, откакто са го изписали от болницата, а на 22-ри /б.а август/ става на два месеца. Расте, ходим на разходки.

- Как минава сега един твой ден, един ваш ден? Вероятно всяка свободна минута гледаш да си с него.

- Изцяло гледам да съм с него, защото малко ми остава до тръгването по участия, до заснемането на клипове и докато се възстановя искам да отдам изцяло вниманието си на него. Общо взето той през цялото време спинка, храня го, сменям му памперсите, на разходки ходи всеки ден по два часа, за да диша чист въздух.

- Ти си много известна майка. Когато излизаш на разходка с бебето, не те ли обезпокояват често фенове?

- Може би повече с погледи. Така като ме подминат забелязвам, че се обръщат хората да го гледат, дали мен, дали малкия. На мен пък ми е много притеснено някой да не го урочаса. Вързали сме му червени конци, сини оченца... Все пак нормално е, интересно им е на хората да го видят, тъй като още не са излезнали никъде снимки.

- Къде най-често излизаш с бебето?

- Разхождаме се из нашите улици, из Търновските, из парка на обяд, с баща му горе на Крепостта се качваме.

- Каза ми, че все още не са излезли фотоси на бебето, къде първо ще бъдат публикувани, можеш ли да кажеш за феновете, които искат да ви видят в една професионална фотосесия.

- Със списание "Story" съм се разбрала първо там да публикувам снимки на малкия, защото на всички ще им е интересно. Аз искам да споделя моето щастие с моите фенове. Нормално е да искат и те да го видят. Другото нещо, което беше много коментирано и прекалено много се говореше, че ще продам снимките на бебето...

- Ти още беше бременна, когато се заговори за това.

- Да, говореше се, бях много против. Но на този етап реших, така съм се разбрала и със списание "Story", да публикуваме първо там снимките и наистина сме се разбрали за сума, която ще дарим на болницата, в която беше малкият, там се грижиха в неонатологията, евентуално да се купи някакъв апарат, който ще е нужен на специалистите и на малките бебета.

- Това е един изключителен жест. Поздравления!

- Стефчо имаше нужда и видях, че много деца има като него, апаратите не достигат, а бебетата са много, радостно е, че има много бебета и щом можем ние да помогнем с това, много се радвам, че ще го направим точно по този начин.

Знае ли се кога ще излезе фотосесията, уговорено ли е в кой брой?

- Може би в началото на септември ще я заснемем и в октомврийския брой ще излезе. Малкият да порасне, беше по-мъничък и сега малко да поотрасне, да почне да се поизправя, да може да позира по-добре.

- Разбрахме, че вече си намерила време да се повеселите с Галин и компания в нощен клуб. Къде?

- Въщност да, един ден не съм била с малкия, защото бяхме кръстници на детенцето на моя много добра приятелка. С Галин бяхме кръстници в Стара Загора и оттам за една вечер отскочихме до Слънчев бряг и на другата сутрин, в неделя, нямахме търпение да станем да се приберем, защото един ден е много време да не го виждаме и се затъжваме много, много ни липсва.

- Ти или Галин, кой от двама ви се промени повече, след като станахте родители?

- Аз съм по-грижовната! Той е човекът, който много се радва и го показва, аз съм човекът, който го храни, който го сменя, който се буди нощем, не че Галин не става с мен и не се грижи, но просто Стефчо е много малък и Галин го е страх да не му счупи нещо като го хване. Онази вечер го пробвах дори. Накарах го да го изкъпе, но просто не му се удава и има притеснения.

- Нормално е. На бащите времето идва малко по-късно.

- Ами той е момченце и аз му казвам, че като дойде време да говори за мотори, за колички, за риболов, тогава ще е неговото време. Сега началните грижи, хранене, сменяне на памперс, режим на бебето - това са моите ангажименти.

- Ти си много динамичен човек, свикнала си с нощния живот, с купоните, обичаш сцената. Сега ти се налага много неща да промениш, да се съобразяваш с малкия човек на първо място. Какво най-много ти липсва от предишния начин на живот?

- Определено ми липсват нощните купони, забавленията, това да пея пред толкова много хора. Дори преди една седмица си говорих с Джена, тя доста често ми се обажда, "как си, какво правиш, малкия как е", не са ме забравили колегите, така с нея си говорих, че като излезна направо сърцето ми играе на сцена. И когато имам възможност, когато съм горе на Крепостта, не пропускам да хвана микрофона и да изпея поне една-две песни.

- Случва ли се често?

- Много не ми остава време да се качвам, но когато съм ходила по празници... (бебето се обажда, проплаква леко ). Малкият нещо недоволства.

- Понеже му отнемаме мама, вниманието на мама е насочено и към интервюто, което дава, затова сигурно...

- Не можа да си дояде млякото. И така де, липсва ми много сцената, но пък така съм замислила октомври месец... Заслужава си това, че съм с малкия и трябва да полагам грижи за него, иначе нищо друго не би могло да ме отдели от сцената.