Искате да привличате вниманието на мъжете и да покорявате сърцата им от пръв поглед? Специалистите съветват да се възползвате от няколко прости тайни, които ще ви позволят да се превърнете в неустоимо съблазнителна и сексуална.

1. Косата


Можете да смените цвета на косата си с по-топли тонове. Изберете златисто-медните, червените или кафяви оттенъци.

2. Танцът


Разучете няколко нови съвременни танцувални движения. Изпълнението им на следващия купон ще притегли погледите на мъжката половина.

3. Обувките



Забравете обувките на ниска подметка. Високият ток - не по-малък от 6 сантиметра, е идеален за една съблазнителна жена.

4. Ароматът



Купете си нов парфюм или вземете от лавицата в спалнята си най-любимия си аромат, който ви кара да се чувствате наистина възхитително.

5. Грижата за кожата



Редовно се поверявайте в ръцете на козметика. Различните процедури не само ще ви поддържат по-привлекателна, но и ще повишат значително настроението ви.

6. Бельото


Сложете си сексуално бельо, което най-добре отговоря на вкусовите ви предпочитания. Този ход ще ви помогне да скриете недостатъците на фигурата си и ще подчертаят предимствата й. Освен това ще се чувствате и по-уверена.

7. Червилото



Не което и да е, а само съблазнителните червени оттенъци. В арсенала на Мерилин Монро, Катрин Зита-Джоунс и Одри Хепбърн е присъствал само червеният цвят червило.

източник: yellow.bg