Виолета и очарователният Ники, по-известен като Китаеца, очакват първата си рожба.

„Виолета е бременна в четвъртия месец. Много сме щастливи и радостни. Бебето не беше планирано" - заяви бъдещият татко пред pikantno.eu

Относно името на бебчето все още нямат избрано име, защото не е ясен полът на бебето. „Аз искам да е момче, но и да е момиче ще го обичаме много" - увери бившият мъж на Азис. Двамата влюбени ще сключат брак на 20 септември, но в тесен приятелски кръг. „Тази година само ще подпишем, а другото лято ще направим грандиозно тържество" - сподели Ники.

Поради ангажиментите във фирмата нямат време за подготовка на сватбата. Подписването ще бъде в родния град на Виолета - Плевен. Влюбените гълъбчета ще изкарат меден месец в Гърция. Ники и Виолета продължават и да работят усилено. Изпълнителите от музикалната им компания записват по две песни, една авторска и една кавър, съобщава .

Музикалните продукти ще се разпространяват не само у нас, а и в чужбина. Утвърденият изпълнител Давид вече е част от музикалната къща на Китаеца. Той също записва две нови песни, които скоро ще зарадват феновете.

Виолета вече е музикален директор, а на въпрос дали е вярно, че спира с пеенето, Ники потвърди новината. „Спира да пее, за да помага на младите таланти в музикалната компания".