Въпреки че Шарън Стоун продължава да бъде една от най-сексапилните актриси на планетата, тя не може да се отърве от критиките, които я засипват, още повече след като се снима за френското списание " Paris Match", предаде ЕФЕ.

Отговорът на актрисата не закъсня. Тя не се забави да защити позицията си, че нищо не пречи да показва тялото си дори на възрастта, на която е сега. 51 годишната актриса заяви, че не само младите актриси имат право да се показват полуголи по кориците на списанията, написа БГНЕС.

"Има ли възраст, на която се забранява да правиш някои неща, като да си показваш тялото? Ако някой се учудва от снимките ми, това се дължи само на собствената нагласа, която има за възрастта", коментира актрисата, защитавайки правото си да позира пред обектива без да отнася всички критики за годините си. Снимките на 51 годишната Стоун се определят от критиците като доста провокативни, независимо от перфектната фигура, която тя показа, въпреки годините си. "Не намирам провокативност във фотосесията, животът ми не се е променил след като навърших 50", обясни Шарън, коментирайки, че "красотата е въпрос на душата, а не на възрастта".