В любителски видеокадри, направени по време на концерта на Мадона в България, се вижда, че Кралицата на попа е припаднала на сцената. Инцидентът е станал за миг и е останал незабелязан. 

На кадрите се вижда как Мадж губи съзнание за кратко по време на песента Holiday. Тя се отпуска в ръцете на един от танцьорите си, който от своя страна се опитва да я задържи, за да не падне.

Във видеозаписа се вижда, по формата на устните на двамата, как тъмнокожият младок я пита как е и тя му отговаря, че е добре (б.а. I'm fine), след което шоуто продължава. Според свидетели Мадона припаднала и втори път след като напуснала сцената по време на парчето Spanish Lesson.

„Мадж беше наистина много разтревожена в бекстейджа. Имаше нужда да си почива по-дълго между песните, отколкото обикновено, разкрил източник пред вестник Sun. - Тя отказа да прекрати шоуто или да си вземе почивка след песента Holiday, когато се замая. Оказа се, че се e почувствала зле вследствие на голямата умора от турнето." 

„Посъветваха Mадона да отложи последните си два концерта в Израел с няколко дни, но тя е инат и отказа. Предпочита да направи шоутата си, отколкото да си вземе почивка", разказал още близък до певицата.

Концертът на Мадона в София, който бе на 29 август, събра на стадион "Васил Левски" близо 60 000 души. Според феновете, това е най-грандиозното шоу организирано досега у нас.

източник: