Красавицата Анджелина Джоли лъсна гола-голеничка във видеоклип, който наскоро беше разпространен в интернет. В него 34-годишната Анджи и 39-годишната Елизабет Митчъл, позната като Джулиет от сериала „Изгубени", играят любовници в телевизионната продукция „Gia".

Филмът е заснет през 1998 година, когато и двете актриси все още не са чак толкова популярни, колкото днес.

Съвсем наскоро продуцентите решили да разпространят ексклузивни и нецензурирани сцени от филма. На кадрите се вижда как Анджелина Джоли, която днес е майка на шест деца, прави стриптийз и разкрива перфектни прелести пред любовницата си Елизабет Митчъл. Видеото се радва на огромен успех и вече хиляди са имали удоволствието да го изгледат.

Едва ли Анджелина Джоли се е притеснила много от появата на кадрите с разголеното й тяло. Това не е единственият филм, в който актрисата показва перфектните си форми. Тя се впусна в доста страстни сцени с колегата си Антонио Бандерас във филма „Първороден грях", където нищо не остана скрито от зрителите.

На Анджелина Джоли не са й чужди и сексуалните взаимоотношения с жени. Тя винаги е признавала, че е имала връзки с момичета, сред които известната моделка Джени Шимизу, съобщава