Много пъти сме ви показвали как предпочитат да се обличат знаменитостите по време на своите постоянни пътувания в рубриката ни Звезден стил на летището. Но сега искаме да обърнем внимание на това, защо изборът им пада на точно определени аксесоари и облекла.

Голямата чанта



Да, наистина сега чантите ХХL размер са на мода, но това не е единствената причина звездите да ги предпочитат, когато пътуват. Този вълшебен аксесоар побира всичко, от което се нуждае една жена, за да изглежда добре - козметика, парфюм, четка за коса и т.н. Естествено, да не забравяме документите, телефона и други необходими вещи, които също намират място в пътната чанта!

Слънчевите очила



Слънчевите очила имат две основни финкции - предпазване на очите от вредните лъчи и моден аксесоар. Само че по време на път те ни помагат и да скрием умората в погледа си, ако дълго време не сме могли да си починем.

Обувките

Всеки знае колко по-голям комфорт създават ниските обувки, които не уморяват краката ни по време на път. Освен това е хубаво да изберете качествена марка, която дава възможност на "краката ви да дишат". Така не само ще избегнете неприятния аромат, но и няма да преживеете ужасното чувство на подути и отекли нозе. 

Облеклото

Правилото е като при обувките - носете удобни дрехи, от естествени материи и вашето тялото ще ви благодари!