Алисия разкри, че за първи път се е почувствала много популярна след като е пуснала видеоклипа на "Карамел", в който участва любимият й Валери Божинов. Двете звезди се запознават в заведение, в което певицата имала участие. "Когато се запознахме с Валери, аз не знаех много за него. Бях го видяла в едно списание преди това. Там беше като римски воин и много ми хареса."

В началото двамата били доста време приятели и си комуникирали по телефона. Нямало друг начин, тъй като футболистът живеел в Италия. В телефонен разговор се зародила и идеята Валери да се снима в клип на певицата. "В един разговор му споделих, че съм решила да снимам клип на нова песен и той ми каза: "Защо не ме снимаш мене в този клип." Аз си казах: "Защо пък не, страхотна идея." И така се случиха нещата." - споделя певицата на "Ара Мюзик".

Присъствието на Валери Божинов във видеоклипа "Карамел" се оказва печеливш ход и кариерата на Алисия тръгва стремглаво нагоре.

Изглежда двамата са родени един за друг. Така например, когато Алисия за пръв път гледа Валери на стадиона, той играе за отбора на Фиорентина и отбелязва два гола във вратата на Парма. Любопитно е да подчертаем, че Божинов в момента играе за Парма като преотстъпен.

Присъствието на фолкфурията на стадиона се оказва печелившо за младата надежда на България. Въпреки че Алисия е споделяла в Сигнал плюс, че рядко има възможност да присъства на футболните срещи, в които играе приятелят й, все пак за отбелязване е фактът, че когато тя е на стадиона, Валери играе изключително добре.