-  Орлин, трудна ли се оказа задачата да си жури в реалити шоу?

- Не е лесно, като се има предвид, че аз може би съм единственият от четворката, който познавам почти всички участници лично. Не ми е лесно, защото всеки от тях влага труд, разбира се, един повече, друг по-малко.

- В кръга на шегата искам да те попитам, ще ти се наложи ли до края на Vip Dance да тръгнеш с охрана? Вече ти имат зъб някои участници.

- И аз точно за това се чудя. Гледал съм доста такива формати, които се провеждат в много страни по света. Но там звездите се държат като звезди дори и да получават ниски оценки. Българинът не обича да го оценяват. Футболистите ни, като участват в международен мач започват веднага да се дървят на съдиите и затова получават жълти и червени картони.

- Защо прие да станеш жури?

- Защото ми е интересно и ще изисквам от участниците повече, отколкото те изискват от себе си, както виждам. В началото си мислеха, че ще минат само с купон и шоу, но сега вече ще се наложи все повече и повече да танцуват. Все пак това е танцово шоу. Няма да стане с реплики от сорта: "Не искам това движение, дай друго!". Така всеки може да участва. Хората искат да видят, как една известна личност с голямо самочувствие се доближава до обикновените хора. Ясно е, че не си танцьор, но трябва да опиташ да се надскочиш. Затова е шоу.

- Не е ли доста шуробаджанашка цялата тази селекция на участниците? Твоята приятелка участва, както и годеницата на Андрей.

- Не мисля, че Vip Dance е шуробаджанашка история. Ако беше така, щеше да има само шестици. В първия танц не се представиха кой знае колко добре и затова получиха заслужените оценки.

- Когато се приберете вечер в къщи с Яна за какво си говорите? Правите ли разбор как тя се е справила на дансинга?

- Орлин Павлов: Правим, но хубавото е, че тя въобще не реагира на това, че й давам ниски оценки. Казва ми, че това си е лично моя работа. Аз я оценявам безпристрастно, както всички останали. Яна много приятно ме изненадва с поведението си.

- Да разбираме, че няма промяна във вашите лични отношения след старта на шоуто?

- Орлин Павлов: Разбира се. Дори и да получава само двойки от мен, пак всичко ще бъде наред между нас. Това шоу по-скоро ще заздрави връзката ни. Личният ни живот и Vip Dance са две много различни неща. Единственото, което искаме като жури, е участниците да се размърдат и да слушат своите учители. Обаче повечето от звездите са с много голямо его и трудно се получават нещата.

- Ти си сред най-желаните ергени в България. Имаш ли намерение да предприемеш по-сериозна стъпка в живота си? Например брак, дете.

-  Не, не... Нямам никакви такава намерения засега.

- Сашка Васева има ли място в това шоу?

- Какво да ти кажа? Тя е просто скандална. Очаквахме да се размърда, но тя не го направи! Нямам представа какво чакаше.

- Кой ще спечели след три месеца?

- Нямам никаква идея. Още е много рано да се каже. Зависи от това отборите как ще се развият занапред.

- Какво ти предстои занапред лично на теб като артист?

- Започвам клубни участия. На 26-ти септември съм в „Sofia Live Club". Предстоят ми и клубни участия из страната, нова песен, към която ще снимам и видеоклип.

източник: