Половинката от първата двойка изгонени звезди от VIP Dance - Мариян Станков-Мон Дьо, има огромното желание да се върне на паркета, стана ясно на пресконференция вчера. Стига продуцентите да са отворени за такава рокада, светският хроникьор веднага би разклатил объл ханш в праймтайма на Нова, но с друг партньор.

"С  госпожа Сашка Васева сме два съвършено различни, паралелни свята. Никога не сме имали, нито ще имаме какво да си кажем зад кадър", сподели притежателят на "най-леките крака" във формата според Нешка Робева. Ако му се наложи да се спре на заместител на дупнишката Мадона от вече състезаващите се знаменитости, то изборът му би бил доста богат. С Мария Силвестър се познава от работата си в "Тройка по никое време" по TV7, близък е още с Ива Софиянска и Боби Сапунджиев - Урсула. В случай че трябва да посегне към лице извън сценария обаче, то това категорично ще бъде Камелия.

През август 2007 тя стана втората фолкпевица, украсила корицата на Max след Глория. В интервюто си с нея той откровено захапа темите за склонността й да копира отличниците в световния шоубизнес (Мадона и травестита Ру Пол, например), за роклята с националния трикольор, която възбуди недоволството на политици и за медийните балони в бранша й. В началото на 2008-а изданието с италиански корен празнува една година от старта си с 90-минутно шоу в ефира на Нова. Освен желязната лейди на СДС Надежда Михайлова, с участие се разписа и Камелия, която спретна стриптийз на водещия Мон Дьо, пресъздавайки сцената с Ким Бейсинджър от "Девет седмици и половина".

Сред алтернативите за партньори на дансинга словесният касапин на звездния стайлинг визира още Зейнеб, брадърката, репортерстваща в "На кафе", и Галя от разпадналите се "Каризма". Той допълни, че искрено се срамува от минималистичната лирика на Васева - "Злодей", посветена на Нешка Робева. Не по-малък удар на дискомфорт в диафрагмата му нанесъл и Радо Шишарката, който на елиминациите в петък размаха червените гащи на Сашка в знак на "уважение" към г-жа Челюсти - Диана Найденова. Като плюс от забъркването си в експеримента пък отчита прозрението, че може да бъде доста търпелив и толерантен. Особено към неподлежащи на дресура същества от третия вид, като емблемата на ретро фолка.

Професионалните танцьори Дима и Лъчо изказаха за пореден път съжаление, че не са имали шанса да покажат 100% от потенциала си. Специалистката по народни танци първоначално останала очарована от Сашка Васева, която при запознанството им не само че не водела родата си до девето коляно, но и веднага започнала да заучава стъпки. Когато се появил Мон Дьо, ученичката на Робева се хванала за главата и напсувала късмета си - поредното доказателство на факта, че първото впечатление често е подвеждащо. "Ние трябваше да научим на нещо две звезди, а всъщност, едната я нямаше през цялото време. Липсваше усещането за отбор", сподели брюнетката по-рано и в "Здравей, България". На подигравката на Милен Цветков, че да галиш грациозно предмети не е признак за добра двигателна култура, Дима и Лъчо отвърнаха: "Мон Дьо е нашата гордост!".

Самата Сашка не уважи брифинга за журналисти под предлог, че се провежда убийствено рано. Пиарите на Vip Dance подсказаха, че с лекота е поискала изместването му от 10,30 часа в 18 ч. Ами така де, когато артист от калибъра на Васева е зает със смяната на пелени и дилемата кой чифт лачени ботушки до опъне до сливиците си, и медиите трябва да се съобразяват. Тази вечер оцелелите в съревнованието отбори ще танцуват MTV и пасо добле.