В петък (25 септември) от 23:00 часа в елитния столичен клуб Escape ще станем свидетели на най-значимото черно парти за сезона.

Любителите на R'n'B, Ragga и Dancehall музиката, както и на hip-hop културата, ще имат невероятната възможност да се насладят на едно незабравимо изживяване, поднесено със стил и елегантност - The Hottest Dirty Dance Party.

Новосъздадената Hangout Entertainment Company и клуб Escape ще съживят нощния живот на София. С избора на DJ Miss Linnа, компанията прави смела крачка в развитието на черните партита у нас.

Младата дама е подготвила букет от най-любимите и нестандартни парчета от света на черната музика. Заедно с шест от най-очарователните и талантливи клубни танцьорки, DJ Miss Linna ще разтърси всички фенове, посетили „Ангел Кънчев" №1.

The Hottest Dirty Dance Party обединява не само завладяващата черна музика и провокиращите танци на момичетата, но и предлага на клиента възможността да се наслади на цялостната луксозна и комфортна обстановка в клуба. Атмосферата по време на събитието ще е изпълнена с много енергия и ще предразполага за пълното удоволствие на всеки един посетител.