Мира Добрева и Милен Цветков от понеделник ще са с нови танцувални половинки във VIP dance. Вчера стана ясно, че Мира приема решението на продуцентите и вече има две предложения за свой партньор.

В момента тя репетира и с двамата, като в петъчното живо предаване ще обяви, кой ще продължи надпреварата заедно с нея и професионалистите Лили Величкова и Гош, информира slusham.com.

Партньорката на Милен Цветков ще бъде избрана от зрителите между три дами с гласуване на сайта на предаването - www.vipdance.bg. До петък всеки може да даде своя глас и да избере между Зара, плеймейтката Златка Райкова и журналистката Кристина Патрашкова.

Междувременно отборът на Мира и Милен беше освободен от елиминации, въпреки че оценките им ги нареждаха сред отборите, които трябваше да се борят за оставане във VIP dance.

Така след вчерашното гласуване на журито в петък за зрителските симпатии ще се състезават отборите на Деян Донков и Кристина Милева, Боби Сапунджиев и Диляна Попова, Нед и Николета Лозанова, както и този на Боби Турбото и Мария Силвестър. Това са четирите отбора, които събраха най-малко точки от журито за танцовите си изпълнения в понеделник и вторник тази седмица.

Линиите за гласуване са вече отворени, а решението кой да остане в надпреварата вече е само в ръцете на зрителите. Вторият отбор, който ще си тръгне от VIP dance, ще стане ясен в живото предаване в петък от 20 часа по Нова телевизия.