Дори на "преклонната" за супермодел възраст от 39 г. Наоми Кембъл направи фурор на модната седмица в Лондон, съобщи в. "Дейли мейл".

Черната перла, която не бе излизала на "котешката пътечка" от години, лъсна перфектно гладка и фина снага в изкусителни бански на дизайнерката Даниела Хелиъл. "Единствената промяна у Наоми през последните 16 г. след дебюта й през 1993 г. е, че е помъдряла", каза модистката Хелиъл. Никоя 21-годишна красавица не може сега да се мери с нея.

"Това не е като в списанията - там снимките могат да се обработят как ли не - на живо си такава, каквато си", коментира самата Наоми.

Суперлативите въобще не са преувеличени, защото, ако сравните Кембъл със "съвременничката" й Кейт Мос, ще разберете за какво става дума, посочи "Дейли мейл". Мос (35 г.) пуши като комин и пие като за световно. Лицето й е подпухнало, а тялото й вече на нищо не прилича.

Наоми пък е загладила косъм в обятията на руското си гадже милиардера Владислав Доронин, заради когото се чу, че даже ще стане православна християнка.