Една от най-гласовитите и сексапилни български изпълнителки - ДесиСлава, ще е специален гост утре вечер във VIP dance. Ще танцува ли ДесиСлава или ще разгърне музикалния си талант, ще научат зрителите от живото предаване в 20 часа по Нова телевизия.

Коя ще е новата партньорка на Милен Цветков също ще стане ясно в петъчната вечер на елиминации. Това ще решат зрителите, участвайки в анкетата на сайта на предаването.

Предложенията на продуцентите са три дами, различни като темперамент и имидж в обществото. А именно - Зара, позната от участието си в първия Big Brother, плеймейтката Златка Райкова и журналистката Кристина Патрашкова.

Другият важен избор, който изцяло е само в ръцете на зрителите, е решението кой от отборите на елеминации да напусне надпреварата. За оставане във VIP dance се борят тимовете на Деян Донков и Кристина Милева, Боби Сапунджиев и Диляна Попова, Нед и Николета Лозанова, както и този на Боби Турбото и Мария Силвестър.

Линиите за гласуване са вече отворени, а как всеки от отборите ще защити честта си и какви похвати ще използва, за да впечатли зрителите, ще видим в утрешното издание на VIP dance.