В жълтата преса нерядко на звездните двойки биват приписвани несъществуващи скандали и изневери. Сред най-обсъжданите са фолк певицата Алисия и нейната половинка - футболистът Валери Божинов. Макар двамата неведнъж да са споделяли в интервюта, че връзката им е стабилна и се радват на обичта си, злите езици измислят какви ли не истории.

При поредната си медийна изява футболният национал се наложи отново да обсъжда с водещия как стоят нещата в семейството. В интервю за предаването "Зона спорт" по bTV, на въпрос за взаимоотношенията си с Алисия, Божинов беше категоричен:

"Аз с Алисия проблем никога не съм имал и няма да имам". Феновете на Алисия пък добре знаят и за нейните чувства като съпруга и майка. Известната фолк певица, въпреки че следва мъжа си, сега в Италия, преди това в Англия, не е прекратила сценичните си изяви. Тя е изключително точна при поетите професионални ангажименти и големите разстояния, които се налага да пропътува, никога не са пречка за нея, твърдят запознати.

Докато Валери е бил футболист на "Манчестер Сити", Алисия е общувала често със съпругите на другите наши футболисти, които играят в Англия.

Най-тежкият период за двойката бил около контузиите на Божинов, които го извадиха от терена за доста дълго време."След двете контузии много малко хора бяха до мен, мога да ги преброя на едната ръка" - откровеничи националът ни. И все пак намира нещо положително в цялата неприятна история:

"Имах повече време за личния си живот, за семейството" - казва нападателят на Парма. "Докато бях контузен, нямах това напрежение и стрес и видях какво се случва около мен".

Алисия и Валери сега са в Италия. Певицата зарадва феновете си в началото на лятото с парчето "Ще ти дам" и атрактивен клип към него. А какво е подготвила гласовитата чаровница за есента ще разберем съвсем скоро.

източник: signal.bg