Емануела няма никакво намерение да се отказва от музиката, това стана ясно в "Открит микрофон" по радио "Сигнал плюс" този понеделник. Певицата, около която напоследък все има нещо скандално, е решила сега-засега да продължи като самопродуциращ се изпълнител. Тя е амбицирана да прави още по-добри парчета.

Тези дни Емануела влиза в студио, за да запише нова песен, която е по музика на един от най-хитовите композитори у нас, аранжиментът е на друг славен музикант, а заглавието е само една дума.

"Обещавам първо по "Сигнал плюс" да се завърти новата ми песен. Тя е динамична, купонджийска и съм сигурна, че ще се хареса, както и предишните ми песни" - каза Емануела.

"В момента съм заложила на почивка, за да мога да се отърся от много неща, които са ми пречели в миналото, да мога да върна себе си, защото ми беше доста трудно, започнах накрая да се губя. Сега се чувствам абсолютно жива да правя каквото и да е било. Самият факт, че продължавам напред, ме амбицира толкова много и ме кара да се чувствам толкова щастлива, толкова пълноценна" - доволна е Емануела.

Певицата се радва на сериозна връзка с испанец, с когото се познавала отпреди година, но чак сега станали гаджета. Фаталната красавица дори е сигурна, че въпросният мъж ще бъде неин съпруг, но сватбата щяла да почака, и то доста. Междувременно изпълнителката на "Късам ти нервите" направи фотосесия с булчински рокли за специализирано списание, което ще публикува фотосите в началото на следващата година.

източник: