След като загуби танцовия дуел от доскорошния си партньор Милен Цветков във "ВИП денс", Мира Добрева искала да избяга в чужбина. "Бях много разочарована, смятах да замина за дълго време", разкри самата тя пред "Труд" вчера.

Журналистката отказа да назове в каква посока е била целта й, но уточни, че не ставало дума за държава в Европа. Вразумил я съпругът й - режисьорът Георги Торнев.

"Жоро ми каза, че бягството не е изход, че така грижите няма да се удавят, а само малко ще се намокрят", сподели Добрева.

Другата опция за "бягство" на Добрева били Родопите, но засега и тя се отложила.

"Трябват ми поне 2-3 седмици, за да се отърся. Емоционално още съм във "ВИП денс", добави тя. Докато й се избистрят нещата, бил замразен и проектът за нейно предаване на екологична тематика.

Въпреки че Мира е наела жена да й помага с грижите за малкия Жорко, блондинката обича да го извежда на разходка в Зоологическата градина. А за да поддържа формата си, вече ще разчита не на фитнеса, а на танците.

В същото време в понеделник най-сетне водещият на "Здравей, България" Милен Цветков наруши мълчанието си и за първи път от седмици проговори. Причината беше неговата дъщеря Калина, която дойде да го гледа на живо в студиото. Той дори й посвети танца си. Това обаче не трогна журито и неговият отбор се "класира" за елиминациите в петък.

"Знаех си, че Милен ще проговори, след като ни няма в шоуто. Но ето, той пак говори за себе си, за дъщеря си, за неща, които другите не ги вълнуват", коментира "разприказването" Мира.

Кой знае, двамата може пак да се изправят един срещу друг на дансинга. Оказа се, че продуцентите имали идея да дадат възможност на някоя от вече отпадналите четворки да се завърне във "ВИП денс", като се пребори за зрителската любов, научи "Труд".