Фолкзвездата Тони Стораро и спортният журналист Крум Савов ще направят своеобразен музикален дуел през уикенда в ефира на Фен ТВ. Те ще забавляват зрителите на предаването „Нарисувай се" в събота и неделя от 16.30 часа.

Първи ще гостува Тони Стораро, като неговите почитатели ще имат уникалната възможност да видят популярния изпълнител в различни периоди на неговата кариера. Неговият музикален подбор ще започне с първия му клип „Минижуп", който положи началото на неговата богата на хитове кариера.

Стораро признава, че снимките на първата си песен свързва най-вече с притеснението. „Участваха много хубави жени, а аз през цялото време бях напрегнат. Екипът се опитваше да ме успокои, но само аз си знам колко трудно ми беше", разказва певецът. Зрителите на Фен ТВ ще видят и още един емблематичен хит от зората на неговата кариера - „Няма накъде".

Песента стана популярна като „Мотористът е без каска" и набързо го изстреля по върховете на музикалните класации. Тони признава, че дуетът му с поп легендата Йорданка Христова ще остане завинаги като един от най-ярките му моменти в музикалния му път. 

Коренно различна музика ще предложи Крум Савов в неделното издание на „Нарисувай се". Популярният журналист ще разкаже любопитни момени от своя живот на фона на изпълнения на Боно от U2, Pussycat Dolls, Guns'N'Roses, както и на интернационалния дует Орлин Горанов, Мариана Попова и Пабло Крус.

Единственото музикално отклонение като жанр е песента „Само за теб" на Азис. „В един период от моя живот въобще не съм възприемал Азис. Моята съпруга Мая обаче е негова почитателка и благодарение на нея го опознах. Той влезе в ново амплоа, където разкри качества, които бяха скрити за повечето хора. Заслушах се повече в неговите песни и ми направи впечатление. С неговата песен в предаването поздравявам специално Мая", откровен е Крум Савов.

Зрителите на Фен ТВ ще могат да оценят и уменията с четка на Тони Стораро и Крум Савов. Фолк певецът ще представи своя интерпретация на коня Вихър, който е яздил на младини, докато Крум вплита в своето платно спортът, който винаги е бил част от неговия живот и колите, по които си пада неговият син Крум - младши.