Глория гостува в "Станция Нова" и в откровен разговор с водещите Иван и Андрей сподели как се е променила публиката през тези 15 години, откакто е на сцената на фолка.

Певицата не скри, че няма публична личност, която да не се вълнува от злонамерените писания и скалъпени истории в жълтата преса. Тя е потърпевша в голяма степен, тъй като многократно са тиражирани неверни истории за нея и въпреки всичко е на мнение, че ако реши, би могла да осъди авторите на изфабрикуваните истории. "Не съм решила, не съм ги осъдила" - категорична беше тя.

Певицата отговори на въпроси от личен характер за пластичните операции, за любовта и за това на какво се дължи прекрасната й форма през всички тези години. "Не е задължително да си влюбена" - каза тя в отговор на въпрос дали влюбването е разковничето да изглежда по този начин.

В края на гостуването ú водещите я изненадаха с шоколадова торта, на която пишеше "Глория - 15 години на сцена". Асистентките на предаването запалиха свещите на тортата, а Глория остана трогната от празничната атмосфера, видимо развълнувана и в приповдигнато настроение.

"Глория беше изключителна и прекрасна и аз продължавам да съм ú фен" - каза Иван след като Примата си тръгна от студиото.

източник: