Тя е само на 3 години и половина, на пръв поглед съвсем обикновено хлапе. След по-внимателно вглеждане обаче става ясно, че нищо в нея или около нея не е обикновено. Тя е Сури Круз, любимата дъщеря на Том Круз и Кейти Холмс.

Неотдавна стана ясно, че гардеробът й е на стойност над 3 милиона долара. Скромна сума, нали? Въпреки че родителите й отрекоха тази информация, вероятно в нея има голяма доза истина.

Не се е случвало папараците да я снимат 2 пъти в един и същ тоалет. Нито пък облечена неподходящо, в неадекватно съчетани цветове или без интересни аксесоари.

А когато, заедно с родителите си, се появи на корица на Vanity Fair, беше само на година и половина.

Не знаем дали Сури разполага с човек, който персонално се грижи за визията й. Обаче малката твърде често изглежда по-стилна от майка си, което ни се струва доста обезпокоително.

Наскоро госпожица Круз се появи с обувки на ток, а червилото и лакираните нокти са напълно нормални за нея вече почти година.

Самата Кейти Холмс сме виждали в какви ли не потресаващи състояния на обществени места, освен това тя не носи обувки с високи токове поради куп причини. Това обаче не важи за малката наследница, на която е разрешено абсолютно всичко.

Близки до звездното семейство споделят, че хлапето не расте в обичайна семейна среда, тъй като баща й е върл последовател на сциентоложката религия.

А според идеите, които тя проповядва, между възрастните и децата няма особена разлика (телата им при всички случаи са преносители на извънземни духове). Така че към Сури се отнасят като към равен и за това само преди седмица тя беше на вечеря с родителите си до 1 след полунощ. Освен това за нея те не са „мама" и „татко", а Кейти и Том.

Хлапето почти не играе с деца на своята възраст, защото те получават различно отношение, но пък всяко нейно желание се удовлетворява доста бързо.

Независимо от свободата, която има, малката не може да се спаси от задължителното измиване на зъбите или правилното хранене, на което Том много държи.

А и ако се наложи да получи наказание, то също е като за възрастен, както и всичко останало.

Ние не бихме си позволили да критикуваме тези методи на възпитание, но разнообразието от дрехи на Сури силно привлече вниманието ни.

Мислехме, че няма начин едно дете да има толкова скъп гардероб, но се оказа, че много сме сбъркали.

източник: