Бившият австралийски тенисист Марк Филипусис съвсем скоро ще изиграе мача на живота си. Финалистът от "Уимбълдън" 2003 и "Ю Ес Оупън" 1998, който в момента играе в турнири за ветерани, обяви че се е сгодил за приятелката си и през май или юни догодина двамата ще се венчаят. Засега самоличността на девойката, спечелила сърцето на Филипусис, остава забулена в мистерия, но медиите предполагат, че става въпрос за актрисата Дженифър Еспозито.

Явно те са на прав път, тъй като австралиецът заяви: "Тя се казва Дженифър. Срещнахме се в Хемптън и аз съм много щастлив. Това е всичко, което ще кажа за нея." 32-годишният Марк Филипусис е с доста палав нрав. Миналата година бившият австралийски тенисист залюби моделката с индийски корени Сиобхан Парех.

Преди това спортната звезда бе сгоден в продължение на 16 месеца за модела Алексис Барбара, но връзката им приключи, тъй като австралиецът хлътна по Аманда Салинас, с която се запозна при свое участие в риалити шоу. Всички те бяха предшествани в спалнята и живота му от певицата Делта Гудрем. В тефтерчето на Марк може да се открият и телефоните на други шармантни дами, с които е имал връзки като колежката от тениса Анна Курникова и наследницата на милиарди Парис Хилтън.

Звездата от филма "Сблъсъци" Дженифър Еспозито е разведена. През 2006 година тя се омъжи за колегата си Брадли Купър, но бракът им не издържа и 12 месеца.

източник: