В лигата на звездите, където този сезон е по-блестящ от всякога заради новия галактически отбор на Флорентино Перес, най-ярко свети... Заира Нара, приятелката на уругвайския нападател на Атлетико (Мадрид) Диего Форлан. Аржентинският модел украси корицата на списание "Interviú", след като неговите онлайн читатели я определиха за най-сексапилната жена сред партньорките на футболистите от Примера дивисион.

 Заира, която на 21 години може да се похвали с перфектните мерки 90-58-90 при ръст от 172 сантиметра, е сестра на Уанда Нара, съпруга на бившия играч на Барселона Макси Лопес. Красивата брюнетка и тазгодишният носител на "Златната обувка" за най-добър голмайстор в Европа са гаджета от миналата година, но месеци наред отричаха близостта си.

Засега двамата поддържат отношенията си от разстояние, тъй като тя следва право в Буенос Айрес и ангажиментите й на редовна студентка не й позволяват да се премести за постоянно в Испания. Успоредно с това г-ца Нара гради и кариера на телевизионна водеща и актриса. Заира дебютира в театъра миналата година с второстепенна роля, но амбициите й не свършват с това.

От малка Заира е потопена в света на рекламата и дава образа си на различни търговски марки. Тя снима и каталози с дамско бельо, също като сестра си Уанда, която преди да се омъжи за Лопес нашумя покрай връзката си с Диего Марадона и порно клип с бившия си приятел.

източник: