Брад Пит се пребил с мотора си, заради фотограф, който го преследвал из улиците на Лос Анджелис. В стремежа си да заснеме актьора, папаракът ударил задната гума на машината му с автомобила си. 

Макар че сблъсъкът бил лек, това нарушило баланса на Брад Пит и той се блъснал в колата, която се движила пред него. Актьорът паднал от мотора, но за щастие скоростта, с която се движил, била малка и той не пострадал сериозно. След инцидента Брад Пит сам изместил возилото си встрани от пътя, за да не пречи на преминаващите автомобили, съобщава .

На тротоара бащата на шест деца разгледал пораженията по мотора и поговорил със свои фенове, които станали свидетели на инцидента. След като се уверили, че всичко с любимеца им е наред, почитателите на звездата предложили да помогнат с пренасянето на возилото и да го закарат до дома му.  

Въпреки че Брад Пит не бил виновен за инцидента, той предложил на шофьора, в чиято кола се ударил, да поеме разходите по щетите на автомобила му.  Звездният актьор е поредната холивудска личност, която претърпява инцидент, предизвикан от папараци.

Преди няколко дни дъщерята на певеца Лайънъл Ричи - Никол, катастрофира, докато „бягала" от преследващия я фотографи. Автомобилът със синовете на Майкъл Джексън също беше ударен от кола с двама папараци, които се опитвали да ги заснемат.