Днес в предаването "Денят е прекрасен" по bTV гост бе Мария, проследиха от Signal.bg. Пред водещите Ива и Боги певицата разказа за много интимни и лични неща от живота си.

Мария сподели кои са най-важните неща за нея - дъщеря й Марая и любимият Димитър. Едната водеща - Ива, сподели пред зрителите, че преди да започне предаването, когато е станало въпрос за Митко, певицата го наричала: "Любов моя", което направило впечатление на водещите. "Както всички хора, и ние си имаме думи, чрез които се обръщаме един към друг. Казваме си: "Любов моя", защото много се обичаме" - казва Мария.

Певицата разкри, че когато е била бременна, се е стремяла винаги да е спокойна: "Докато бях бременна, бях много спокойна и само гледах телевизия. Ходих в училище за родители. Затова не разчитам на гледачки. Когато ми трябва помощ, я получавам от майка ми и сестра ми. Ако не съм на участие, винаги се грижим с баща й за нея. Тя е най-важното нещо за мен" - заяви Мария.

Мария призна, че много обича децата и затова си мечтае един ден да има и втора дъщеря, но за целта иска да има повече свободно време, за да може да обръща повече внимание на децата си.

Освен за семейството си, Мария говори и за музикалната си кариера. "Аз много държа на облеклото. В следващия ми видеоклип ще изненадам всички, защото ще сменя тотално марката дрехи, с които се снимам от дълго време" - казва изпълнителката на "Моите задръжки".

За певицата, която бе част от журито в "Music Idol" и участник в лятното турне на телевизия "Планета", по-тежко е било да оценява младите таланти. Мария каза: "Поддържам контакти с всички колеги от "Music Idol". Бих помогнала на участниците във формата с каквото мога и ще се радвам, ако поне тези, които бяха на финал, се реализират. В България има много талантливи хора, но нямат шанс да успят, защото у нас всичко е много скъпо. Разходите са много големи, особено сега, когато е криза."

За видеото на "Моите задръжки", което предизвика много дискусии в интернет заради приликата с клипа на Майкъл Джексън "In the closet", Мария казва: "Опитах се да изненадам феновете, затова реших да сменя първо композиторите. Поздравявам Кости за музиката и аранжимента. Той е един доказан хитмейкър и се справи отлично. За видеото се посъветвахме с Люси и решихме да го направим така, защото съм един от най-големите фенове на Майкъл. Като бях по-малка цялото ми яке беше в негови значки. От дете мечтаех да видя Майкъл Джексън на живо, на концерт, но не успях и затова реших да направим клипа на "Моите задръжки" такъв."