След Велико Търново, Тони Стораро, Теодора и Славена направиха запомнящ се купон в Плевен и Монтана. Над 1300 купонджии празнуваха в Плевен заедно със звездите шестия рожден ден на Фен ТВ.

Сред тях имаше колоритни гости - студенти по медицина от три континента, баскетболисти от местния Спартак, с певците си побъбри и гадателката Светлина.

Рожденият ден на музикалната телевизия съвпадна с още три в заведението и поздравите се редуваха един след друг. Тримата изпълнители вдигнаха на крака феновете с най-големите си хитове, а през кратката пауза вдигаха наздравици и танцуваха със своите почитатели.

Последният град, в който се изявиха Тони, Теодора и Славена, бе Монтана. Най-голямата местна дискотека се бе изпълнила до краен предел, като най-колоритни на дансинга бяха футболистите на Монтана. Те „поляха" спечелената точка като гост на Берое, която бе една от изненадите на последния кръг от футболния шампионат.

В северозападния град тримата певци поставиха и един своеобразен рекорд в нощните партита на Фен ТВ. Стораро, Теодора и Славена се снимаха с над 100 свои почитатели по време на изпълненията си.

Националното клубно турне на Фен ТВ продължава през тази седмица в нови три града - на 27 октомври във Варна, на 29 октомври в Добрич и на 30 октомври в Габрово. Гост изпълнители са Ерик, Вероника и Румина.