На 4.11 атрактивната Галена ще е изненадата за поп-фолк феновете в столичния The Cotton Club. Фолкдивата, която отскоро поднови сценичните си изяви, ще гостува в хитовия клуб в Студентски град, а веселбата ще продължи до късно с партито на студентите от Техническия университет. 

Цяла вечер гостите на The Cotton Club ще се забавляват с песните на секси изпълнителката, която наскоро провокира феновете си с нова визия във видеото "За последно", и спечели определението им за българската Моника Белучи!

Тази сряда се очаква истински фурор при нейното звездно появяване на сцената на The Cotton Club, от която ще се раздаде докрай на многобройните си почитатели. Галена ще събере погледите на цялото заведение с кръшните си танци и ще разбие представите за парти с хитовете си "Знам диагнозата", "Душата ми крещи", "Дявола сега ме кара" и най-новото парче "За последно". 

В името на феновете, организаторите от The Cotton Club предоставят безплатен вход за всички студенти във вечерта на купона, а по традиция в разгара на веселбата заведението ще почерпи най-големите купонджии.