Бившият съпруг на американската певица и актриса Дженифър Лопес Оджани Ноа е твърдо решен да продължи работата си върху пародийния си документален филм в стил "Борат" за своето съжителство с латинодивата, съобщават американски медии.



Ноа беше заплашен да не разгласява пред медиите неща от семейния си живот с Дженифър и дори тя лично го помоли да не го прави, но твърди, че не се страхува от заплахите и не смята да се откаже от проекта за филма. Бъдещата лента вече има и заглавие - "Как се ожених за Дженифър Лопес. Историята на Джей Ло и Оджани Ноа".

През 2007 г. американски съд забрани на бившия сервитьор да пише автобиографична книга, която да включва периода на брака му с Дженифър, и затова той е минал към "План Б" - документален филм. В интервю за сайта News2Air Оджани заявява, че го прави "от любов и омраза", че с него ще се надсмее над себе си, над бившата съпруга и нейните адвокати, които през последните години му направили живота черен. Филмът ще започне с пристигането му в САЩ като нелегален имигрант от Куба, но сърцевината ще е съпружеското му битие с Дженифър Лопес.