Хелоуин не е само за децата. Всички ние можем да се порадваме от някои малки трикове и терапии. Все пак ако на Хелоуин е съвсем в реда на нещата да изглеждаме малко по-страховито от обикновено, то нека не забравяме, че не всеки ден е Вси светии.

Ето няколко най-обикновени неща, които развалят външния вид и как да се преборим с тях, използвайки фантастичен грим и терапии за красива външност.

Торбички  под очите

Трик: страхотен коректор, придаващ блясък. Нанесете внимателно, тъй като кожата под очите е нежна и надали искате да се образува твърд слой. Разнесете  нежно с върха на пръстите преди или след като нанесете основата. 

Терапия: За да намалите появата на торбички или тъмни кръгове, се нуждаете от специален продукт, който ще опъне и освежи кожата ви. Опитайте да масажирате зоната около очите с рол-он за очи, обогатен с кофеин на Гарние.

Тънки устни:

Трик: Използвайте молива за устни и гланца разумно. Използвайки естествен нюанс, очертайте само естествената форма на устните си, за да им придадете по-обемен вид. Нанесете гланц, който ще изпълни устните ви по-добре, отколкото матиращо червило. Уверете се, че е дълготраен и изберете нюанс, който не е прекалено ярък - всичко твърде дръзко само ще привлече нежелано внимание.

Поставете червило, което издържа до 12 часа, след което нанесете гланц. 

Неподдържани  вежди 

Трик: ако нямате време да си изскубете веждите, малко приглаждане ще свърши страхотна работа. Вземете четката си за вежди и първо ги пригладете. Това ще помогне за разкриването на истинската им форма. Вземете молив за вежди, с който да запълните, където е нужно, и очертайте краищата, за да придадете на веждите си по-пригладен вид.

Терапия: ако желаете по-дълготраен ефект, помислете над възможността за издърпване, при което се използва памучна нишка, която извива и хваща косъмчетата, за да ги извади, като оформи и придаде вид на вашите вежди. Процедурата е бърза и безболезнена и ефектът трае три - до четири седмици. Разберете повече в най-близкия до вас козметичен салон.