В изключително емоционално интервю, което се излъчи вчера вечерта по американската телевизия, Риана говори за пръв път откровено за драмата в живота й, която започна през февруари, във вечерта на раздаването на наградите „Грами".

Рири потвърди много от нещата, които се изписаха оттогава досега и които много от феновете й смятаха само за слухове.

В интервюто си за Лари Кинг Крис Браун отказа да сподели какво е предизвикало гнева му, но Риана потвърди информацията, че всичко е започнало от SMS от друга жена.

Риана сподели още, че докато я биел, Браун сякаш не е имал душа, очите му били безизразни.

Певицата потвърди и всичко написано в полицейския доклад за нападението, че Крис я е ухапал по ухото и ръката, че я е душил, че я е удрял силно и дори сподели, че след това й е било трудно да диша.

След побоя Риана дълго време се е срамувала както от раните си, така и от това, че се е влюбила в подобен човек. Въпреки всичко, само три седмици след това певицата се връща при Браун.

Много хора се съмняваха в истинността на тези твърдения, но Рири потвърди и това. Тя отлетяла за Маями, където се подвизавал Крис, защото почувствала, че има нужда да го защити. За да се увери, че той няма да направи нещо необмислено.

Малко след това тя осъзнала, че не може да се върне при него, всичко свързано с Браун я дразнело. Тогава тя разбрала какво влияние има върху много момичета и жени по света нейната лична драма и че човек в нейното положение не трябва да се остави да бъде заслепен от любовта.

Източник: Woman.bg