Мел Гибсън и руската му приятелка Оксана Григориева решиха да кръстят дъщеря си, която се появи на бял свят на 30 октомври, Люси Анет, съобщи в. "Комсомолска правда", предаде БТА.

Щастливите родители няколко дни се колебали какво име да дадат на момиченцето. Накрая решили да го кръстят на двете му баби - от майката на Оксана е името Люси (Людмила), а от тази на Мел Гибсън - Анет. Майката на Оксана Григориева е заминала в САЩ при дъщеря си, за да й помага в гледането на бебето. Първите снимки на малката Люси Анет вече са публикувани на корицата на сп. "Хелоу".

През май 53-годишният Мел Гибсън обяви, че 39-годишната му приятелката Оксана е бременна. Момиченцето е осмото дете на Гибсън. Григориева има един син от актьора Тимъти Далтън, изпълнил ролята на Джеймс Бонд в един от филмите за агент 007. През пролетта на 2009 г. Мел Гибсън се разведе със съпругата си Робин след 28 години брак. През последните 3 години двамата живееха разделени. Двойката има седем деца.

Гибсън и Григориева се срещат за пръв път през 2008 година, когато Оксана дебютира като певица и пианистка. Роденият в Австралия Мел Гибсън е двукратен носител на "Оскар" - като режисьор и като изпълнител на главната роля в лентата "Смело сърце". Във филмографията му има над 30 ленти, които се радват на огромен зрителски интерес.

Можете ли да промените партньора си?