Сара Джесика Паркър сияе от корицата на декемврийския брой на списание "Ел", точно като една щастлива и преизпълнена с любов майка. За изданието тя споделя своите преживявания с децата си.

Повечето родители ще се съгласят, че свикването на по-голямото дете  с мисълта за новото братче или сестриче, което ще се появи, е от изключително важно значение.

Ала когато седемгодишният син на актьорите Сара Джесика Паркър и съпругът й Матю Бродерик, Джеймс Уилки, отишъл при тях и ги попитал дали ще му дадат той да измисли име на една от сестричките си, семейната двойка леко се попритеснила.

"Той ми каза, че наистина държи Марион да е едно от тези имена" - разкрива Сара Джесика Паркър.

"Помислихме си: "Да не сме луди? Да позволим на сина ни да кръсти едно от момичетата? Правилно ли постъпваме? Важно ли е това за него?" и после детето добавило: "Искам да е законно."

И макар Джеймс да е имал честта да кръсти своята нова сестричка Марион Лорета Елуел, чиито родители наричат Лорета, именно Сара Джесика и Матю дават дежурства по сменянето на памперсите на 4-месечното бебе и близначката и Табита Ходж, но актрисата приема това задължение с отворени обятия и поема дълбоко въздух!

Макар и да харесва нещата, свързани с отглеждане на бебето, звездата от "Сексът и градът" с нетърпение очаква това, което предстои в бъдеще.

"На първо място ме е страх, че няма да ме харесат." - признава тя.

Обаче Сара Джесика очаква деня, в който ще може да предаде известната си колекция от дрехи на Кери Брадшоу на близначките.

"Единственото трагично в случая ще бъде, ако краката им са по-големи от моите."

Въпреки любовта, която тя очевидно изпитва към новото си петчленно семейство, 44-годишната актриса е съвсем наясно, че решението друга жена да износи момичетата внесе смут в обществото.

"Знаех, че ще има много различни точки: "Защо не си осиновихте?", "Защо не направихте това?", "Защо не направихте онова?" и истината по този въпрос е, че за нас това не беше избор между едното и другото." - казва тя.

"Проучвахме и продължаваме да проучваме всички възможности и тази просто се оказа първата. Това не е краят."

Новият филм с участие на Сара Джесика Паркър Did you hear about the Morgans? ще се появи по кината на 11 декември.

Можете ли да промените партньора си?