Дори и Холивуд няма застраховка срещу финансовата криза.

Някои от звездите също чувстват напрежението, завладяло целия свят. Те прекратяват договорите си за модни линии, продават къщите си, само и само да се задържат на върха.

По-долу ще ви представим някои от знаменитостите, които правят жертви и са променили начина си на живот.

Въпреки това, вероятно в банковите си сметки все още имат повече пари от всички нас взети заедно.

Наскоро 50 cent сподели, че е изгубил „няколко милиона” заради кризата и че сега е принуден да продава старите си вещи, преди да си купи нови, разбира се, става дума за диамантите, които са най-честата покупка на звездата.

Никълъс Кейдж доста е закъсал и финансовата криза вероятно е последният му проблем. Той дължи близо 6 милиона от неплатени данъци и вече продаде две от къщите си. Наскоро той заведе съдебно дело срещу бившия си съветник по финансовите въпроси, който го е довел до тези „катастрофални” резултати.

Парис Хълтън – добре де, Парис не страда точно от парични затруднения. Но тук говорим за човек, който през миналата година взимаше по 50 000 долара, за да се появи на модно дефиле. Тази година тя беше принудена да се задоволи „само” с безплатен билет и дрехи на стойност 5000 долара, за да се разходи по модния подиум.