Отдавна не сме обръщали внимание на модните решения на звездите по време на техните пътувания. Но със смяната на сезоните тенденциите се променят, затова е време да "хвърлим поглед" върху стила на знаменитостите и през зимата.

Както и друг път сме казвали дългият път изисква удобно облекло, което не пречи на възможността то да бъде стилно и модерно.  

Вземете пример от Кейт Мос (на главната снимка) - тя винаги е ултра модерна. Тази зима Кейт усилено залага на еко материите, които й придават изключително атрактивна визия.

Кейти Пери и Хaли Бери са облечени в една гама с партньорите си, което винаги прави впечатление за хармоничност в отношенията. Даже сладката дъщеричка на Хaли и Габриел - Нaла, е в тон с облеклото на мама и татко.

Близначките Олсън, както винаги, са "грънч". Този стил със сигурност е много удобен по време на път. 

Звездата от "Здрач" Кристeн Стюaрт е заложила на удобен спортен стил и музика за добро настроение.

Фотографите улавят Рийз Уидърспун почти винаги усмихната. Актрисата е избрала удобни ниски обувки, актуална голяма чанта, подходяща за пътуване и топъл шал в синьо-зелен цвят като акцент към визията й.

Лейди ГаГа изглежда почти нормално облечена в тази маслено зелена рокля и модерните за сезона високи ботуши. Но ако стилът и е "нетипично ежедневен", то погледът е доста отнесен. Да се надяваме, че е само от умора...