Половинката на актьора Димитър Рачков - плеймейтката Анита Димитрова умили феновете си в социалните мрежи със снимка от детството си.

Русокоската се отдаде на носталгията, а повод за това бе рождения ден на друг специален мъж в живота й. Тя каза "обичам те" на своя брат. Плеймейтката сподели, че е имало прекрасното си детство, въпреки че брат й я е докарвал до нервен срив.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@anita.dimitrova1)

Ето и цялото й излияние в социалната мрежа: "Ти си единствения човек, който може от най-спокойното и релаксиращо ми състояние да ме докара до нервен срив! Ти си буквално НАЙ-пакостливият човек, който някога съм срещала. И на всичкото отгоре си и МОЙ брат, и искам не искам - те обичам с цялото си сърце. Познавам те най-добре от всички, защото заедно порастнахме. Заедно играхме и се биехме. Ти беше най-важната част от прекрасното детство, което имахме. Спомените и носталгията от тогава са едни от най-добрите части от живота ми.
Благодаря ти, че ме обичаш с цялото си сърце. Значи толкова много за мен, че думите не могат да го опишат. Знам, че си още хлапе, но нямам търпение да започна да наблюдавам как постепенно се превръщаш в разумен и зрял човек. Честит рожден ден! Обичам те!"