Мълвата, че фолк миньончето Мария е в очакване на не една, а две рожби се оказаха пълен фарс. Това стана ясно от един от последните й постове, където обаче Отварачката не се обясняваше по темата, а просто и ясно показа как преминава ежедневието й. В случая тя демонстрира как прави изключително натоварващи упражнения за дупе, които категорично не биха били препоръчителни ако певицата е бременна с близнаци.

"На 40 години няма как така да натоварва седалището. Още повече, че на времето трудно забременя и с Марая и като цяло имаше куп неуспешни опити да дари с наследник Християн Гущеров", коментират в средите.

Възможно е изпълнителката на "Пайнер" нарочно да пуска партенки за бебе, за да може да дразни бившата жена на настоящия си съпруг Мирослав. Двете имаха медийни разправии чрез анонимни имейли изпратени до редакциите, в които се "хранеха" стабилно, като информацията беше поднасяна уж от "случайни източници". С новината за бебе, заралийката искала да натрие носа на екс-жената на бизнесмена, за да й покаже колко стабилна е новата му връзка.

За момента Мара Отварачката обаче не е говорила публично по темата - "Бременна ли е?". Но пък напоследък се прокарва една мода сред популярните личности - да крият това до самото раждане. 

Ето и самото видео, в което изпълнителката на "Давай, разплачи ме" показва какво може във фитнес залата.