Дали защото навлезе във водите на попфолка или пък защото партньора й в живота е ММА боец, Тита придоби едно друго измерение, що се отнася до поведението й на сцената, а и вероятно в живота й е така. За това говори псувнята й по време на нейно участие в попфолк клуб.

"Еби му майката!", провиква се по микрофона Тита по време на изпълнението си на дуетната й песен с Джена "Да си траят". Не става ясно каква е причината за избухването й и то по микрофона, но се предполага, че тя е изнервена от озвучаването, защото благодарение на него лъсна и истината за фалшивото й пеене.

"Когато сама знаеш, че не можеш да пееш този жанр и псуваш", резнаха я почитатели на жанра в клипче, което се появи в Тик Ток. "Тя не можеше ли да пее преди?", пишат още феновете. Други се шегуват, че Преслава трябва да дава уроци по пеене на младата си колежка. Във видеото и самата Тита е достигнала до това заключение, след като прави опити да пее в стила на добричлийката.

Припомняме ви, че още когато стана ясно, че Тита прави остър завой към чалгата, публиката й беше изключително разочарована от решението. "Не ти отива да пееш чалга", "Тита, този жанр не е за теб", "Тита ли е или Джорджано?" - това са част от коментарите, които се четат по повод трансфера й.

Появи се и още едно видео, което започва с изпълнение на Преслава и се допълва с това на Тита, която също пее "Водка с отеха". Целта е да се покаже, че таланта на "Х Фактор" не просто имитира звездата на Пайнер, но и че й пее песните. Т.е. всичко е съвсем официално.