Бившият мъж на Азис се ожени! Ники Китаеца, който имаше авантюра с краля на попфолка, е сключил брак със секси мадама. Новата съпруга на фитнес маниака е истинска красавица.

Сватбата на Ники Китаеца с избраницата му Габриела се е състояла през уикенда. За щастливото събитие разкри бившият на Азис. Китаеца обяви в социалната мрежа, че вече е женен мъж.

Новата жена на Китаеца има две деца от предишния си брак. Заради Николай Първанов, както е името на светската персона, Габриела зарязва мъжа си. И се впуска в авантюра с Китаеца. Мадамата и здравенякът се запознават покрай работата му като фитнес инструктор. След като връзката им станала сериозна, Габриела започнала да му помага и в бизнеса с приготвяне на здравословна храна, пише Lifeonline.bg.

Откога точно са заедно, никой не знае. Ала щом стигат до брак, значи връзката им е на повече от година. Мацката на Китаеца не в силиконова бомба. Тя няма корекции по тялото и лицето си. И е натурална хубавица. Китаеца изгря в светските среди преди повече от 15 години. Ромският славей Азис го обяви за свое гадже.

През 2006 двамата си казаха „да" пред куп гости на церемония, приличаща на официалната в обредните домове. Сред ВИП персоните на сватбата личаха имената на Катето Евро, Андреа, Софи Маринова, Аня Пенчева, Устата, Бони, която хвана букета, и други звезди. Азис и Китаеца дори влязоха в риалити формата „ВИП Брадър".

Връзката им не се задълбочи, а се разпадна. През 2008 г. двойката се раздели. А Китаеца продължи напред. Той се залюби с колежка на Азис Виолета. Певицата, която не бе особено популярна, сключи брак с Китаеца. По-късно им се роди син. Така и не се разбра кога Ники се е разделил с Виолета. Ала е видно, че той отново е на крилете на любовта с Габриела и е много щастлив.