Иван Тишев, който стана известен с участието си в сериала на Би Ти Ви „Революция Z”, a последно се изявяваше като водещ на шоуто „Гласът на България”, има нова приятелка. Става въпрос за актрисата и манекенка Лина Роскин, която навремето бе гадже на певеца Орлин Павлов. Запознати издават, че преди година и половина Тишев е преживял драма в личен план. Тогава той се е разделил с годеницата си Надя Петрова, която бе негова спътница цели 6 години. Красавицата е певица и е известна най-вече като бивша вокалистка на „Deep Zone Project”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SELFLOVER PWR. (@linar0skin)

С Иван участваха заедно и в онлайн сериала „Не така, брат”, където играеха влюбена двойка ученици. Досега те не са говорили публично за раздялата си и не е ясно дали блондинката има друга мъж до себе си, но музикантът със сигурност се радва на нова любов с Лина Роскин и даже вече я показва в социалната мрежа.


Преди 5 години Иван и Надя се сгодиха в Италия, ала така и не стигнаха до сватба. Причината за разтрогването на годежа им не е ясна. Техни близки предполагат, че разликата във възрастта им е оказала влияние. Иван е едва на 27 години, докато Надя е в малко по-зряла възраст - на 31 е. Тишев започна връзката си с певицата, когато бе едва на 19 и вероятно е решил, че още му е рано да си играе на семейство.


Говори се, че трудностите в комуникацията на двойката започнали, когато красивата варненка се сблъскала с тежък здравен проблем. Почти цялата 2018 г. тя прекарала из лекарските кабинети и повече от месец – на легло в болница. След дълго лутане по клиники и изследвания, на певицата й поставили диагноза стрептококова сепсис – животозастрашаващо състояние, което изисква спешно лечение. За болестта си Надя е говорила в инстаграм, където има повече от 100 000 последователи.


След раздялата с Тишев изпълнителката стана доста по-затворена и вече не споделя нищо от интимния си свят. Изключение направи на рождения си ден, когато написа, че е разочаровна от хората и разчита единствено на себе си. С тези думи само потвърди слуховете, че с Иван са разделени.


За новата жена в живота си актьорът и музикант вече призна публично. Той пусна няколко снимки с Цветелина, както е истинското й име, на които изглеждат много щастливи.