Расистки скандал разтресе "Шоуто на Николаос Цитиридис" по bTV. Певицата Прея открито се заяде с Габриела от риалити предаването "Ергенът". Силиконката се оплакваше от лошите кадри, на които се подвизава в социалните мрежи и заяви, че не се харесва на близки кадри. Габриела недоволстваше от снимките, които я представят нелицеприятна светлина. Докато блондинката се жалваше, Прея грубо се намеси в разговора и злобно изкоментира "white women problems" (проблем на белите жени).

Нито водещият, нито някой от бенда се намеси в разговора и думите на чернокожата певица си останаха във въздуха, но въпреки това предизвикаха скандал в социалните мрежи, като млади жени линчуваха Прея за расисткoто изказване.

"Ако беше обратното и някой беше нападнал чернокож, всички щяха да се втурнат да го защитават и щеше да стане голям скандал, но понеже е обратното и никой не го отрази, направиха се, че нищо не е станало" - коментират зрители на предаването и допълват, че чернокожата певица често пуска злобни коментари, когато в студиото има по-красива жена.