Алисия призна, че синът й Валери Божинов-младши е най-голямата й слабост в интервю за Нова телевизия както Hotnews.bg вече писа. Певицата, която вчера грабна победата в поредното издание на „Като две капки вода“ подчерта, че популярността й, както и тази на Валери Божинов-старши, не радват сина им. Въпреки това Валери-младши иска да тръгне по пътя на баща си.„Синът ми не обича интервюта и не му е най-приятното нещо, че родителите му са известни.

Все пак поиска да ме подкрепи на първото ми предаване в „Капките“ и каза: „Мамо, моля те само никой да не идва и да не ме питат нищо!“ – разказа тя и така издаде, че синът й се е крил сред публиката на шоуто в първото издание на сезона. "Той е най-голямата ми слабост в живота и точно по тази причина отлично се научи как да ме манипулира. Опитвам се да проявявам характер към него, но трудно“, сподели именитата майка. „Може би хората ме виждат повече като сериозен образ, а най-близките ми знаят че съм доста забавна, със сериозно чувство за хумор”, каза тя. „Преди много години, когато започвах да градя своята кариера реших, че искам да правя по-модерен поп фолк.

Знаех, че може би ще загубя от това, защото тогава това не беше модерно и актуално. Направих една-две песни. Не мога да кажа, че имаха кой знае какъв успех, но пък с времето изградих стил и то до момент, в който когато започваше песен хората вече знаеха, че ще бъде моя”, споделя певицата.„Не знам дали през годините съм се променила много като характер. Винаги съм била срамежлива, никога не съм искала да бъда център на внимание”, добави тя.

Алисия от години не говори за мъжете до себе си, но пред Мариан Станков сподели какво според нея е любовта.“Вярвам ти“ е най-трудната дума за казване в любовта, защото хората понякога казват „обичам те“, без да го чувстват.Но когато кажеш „доверявам ти се“ и така да дадеш на някой друг да притежава твоя живот и теб самата, това вече е друго измерение, това е истинска любов“, обясни изпълнителката, която след многобройни разочарования отново е сама.