Мис Силикон 2013 Джулиана Гани отскоро е в обятията на нов мъж, но вече му се обяснява в любов. Фурията е категорична, че досега никога не се е чуствала толкова ценена, а след романа, който изписа, някои си задават въпроса - "Задава ли се сватба номер 3?"

„Да се влюбя в теб беше извън моя контрол. Разбрах, че ще си мъжът до мен, когато осъзнах, че се обаждам първо на теб, когато ми се е случило нещо хубаво или нещо лошо. Обичам те, защото ме караш да видя света по нов начин и ме приемаш такава, каквато съм. Обожавам начина, по който ме караш да се чувствам и милите бележки, които ми пишеш сутрин. Никога през живота си не съм се чувствала толкова ценена и благословена!“, изповяда се в социалните мрежи тя. Излиянията й бяха придружени с любовен кадър между нея й новото й гадже - полицаят Теодор от Велико Търново. Освен чувствата им, друга коментирана тема беше носа, който Гани оперира за пореден път. Този път плейбойката го е одобрила и няма да се налага пак да го коригира. Или поне засега така мисли.

Припомняме, че Джулката се събра с актуалната си изгора Теодор Гатев малко след раздялата със съпруга й Илиян Найденов, който е баща на детето й Давид. Преди този брак, тя беше омъжена и за Станимир Ташев, който дълго време не успя да открие, за да се разведат.