Трагична смърт бележи последния видеоклип на младата попфолк звезда Денис Теофиков, който е в дует с Емилия. Певецът, който завинаги остана на 17, ощастливи почитателите си с песента "Пак ще се бориш", а лентата към нея е повееч от чалга клип. 

Екшън сцени като от "Под прикритие" с главни действащи лица Михаил Билалов, Мариян Вълев, Башар Рахал и Кирил Ефремов. В лентата Денис се бори да освободи любимата си Емилия, но края е повече от фатален. Тя загива пред очите му след куршум, който поема, за да спаси любимия си Теофиков. Лентата завършва с отворен край и надпис, че следва продължение. Дали обаче ще има още един проект с идолът на тийнейджърите Денис - времето ще покаже.

Още през декември миналата година HotNews разкри, че Емилия готви високобюджетен видеоклип надхвърлящ пределите на родната сцена. Според източниците ни, лентата е струвала над 300 000 лева. Само актьорите от "Под прикритие" са се нагушили с по 30 бона на калпак. В последствие стана ясно, че клипа е към дуетното парче на Емилия с Денис Теофиков. Режисьор пък е Валери Милев, който досега не е снимал с фолк певица. Навремето той работеше с поп изпълнители, които можеха да си го позволят финансово, тъй като се водеше един от най-скъпо заработващите режисьори.