Най-надарената готвачка показа бомбите! Андреа, която е част от Hell's Kitchen, не остава нищо на въображението на мъжете. Сексбомбата от Нидерландия, която не знае български, със сигурност знае да провокира в ролята си на еротичен модел.

Нейни горещи снимки изтекоха в социалната мрежа Телеграм, като бяха публикувани то самата нея. От фотосите става ясно, че обича да готви голичка докато бърка поредната манджа, гърдите й се люшкат над котлона. Бюстът на Андреа наистина е внушителен. Мацката го е наблъскала яко със силикон. Тялото на фурията от Нидерландия е нашарено с татуси, но най-впечатляваща е рисунката между огромните й бомби.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @andreaakse

31-годишната Андреа Аксе се оказа и модел в популярната напоследък платформа за еротични модели - OnlyFans, където изобилства от нейни голи снимки и видеоклипове, писаха от LifeOnline. Самоуката кулинарка излага прелестите си на показ срещу заплащане под формата на месечни абонаменти. В акаунта ѝ могат да бъдат разгледани както професионални еротични фотосесии, така и откровени аматьорски плътски клипчета на г-ца Аксе.

Ето  и може да видите предизвикателната Андреа без кухненската престилка.