Има много начини да се спечелят пари и да се работи от 9 до 18 ч. е най-скучният изобщо! Или поне в това е убедена рускинята Виктория Капитонова, която преди време в свой влог обяви, че няма никакво намереине да работи в такъв график, защото не само целият ден е зает, но и парите са малко.

Вместо това Виктория е открила магията на парите и то буквално. Инфлуенсърката, която се пробва и за сърцето на Виктор Стоянов в „Ергенът“ продава… календари за парични ритуали на месечна база.

Срещу 30 лв. всеки би имал достъп до 4 ритуала за пари. Какво представляват ли? На магичната дата 22.2.2022 г. Виктория сподели за един такъв ритуал. Тогава трябваше да напишем на листче желание в съобщителна форма, да го сложим под чаршафа на нивото на кръста, а на сутринта да го прочетем на глас. И така три нощи, като на последната листчето се гори с восъчна свещ. „Пепелта се вее във вятъра, пускайки желанията в информационното поле на планетата“.

Кое не ви звучи логично? Ако не проработи, най-вероятно сте изгорили листчето не с восъчна свещ, а със запалка, което е груба грешка. Иначе, ако искате да имате дори още повече пари, пак няма нужда да работите! Може срещу 50 лв. на месец да сте част от маратона за финансово изобилие, пише vbox7. Така освен че ще можете да правите подобни ритуали, ще получавата е съвети за финансова интелигентност от Капитонова. Виктория освен това води и медитация, посветена на финансовото благополучие.

Самата Виктория във влог обясни, че си пада по „руската школа“, когато става въпрос за мъже. Това са мъже, които покриват нуждите на жена си. Става въпрос за разходи по жилището, автомобила и тн. Освен това иска мъжът до нея да е чувствително по-голям, поне 7 г. трябва да им е разликата. Така че може би първо трябва да покриете този „руски стандарт“ и после да се отдадете на ритуалите, за да имат по-голяма сила.