Това е малкият Майкъл Джексън... Откъм движения много се беше постарала. Танцът я спаси, но пеенето... Това е всеобщата констатация за победата на детето-чудо в "Като две капки вода" тази седмица. Оправдание ли са обаче крехките 17 години за представянето й и обещание ли са, че тя тепърва ще се учи на пеене?

Всъщност колко жалко, чак тъжно е да гледаш как всенародното дете-любимец, губи така категорично за 3-4 лайфа любовта на публиката и така победата й и изобщо цялото участие в продукцията буквално й правят мечешка услуга. Колкото и да искат хората от журито да я погалят по главата и да я уверяват, че е изключително добра, положението става все по-зле, коментират зрителите на "Капките" във Фейсбук страницата на предаването. 

"Това дете от много похвали, го натъпкаха с едно фалшиво самочувствие, което ще му провали кариерата за в бъдеще. То не се справя въобще, жалко, имаше малко талант, но самочувствието го уби, категорични са още в коментарите си. Прекалено многото не до там заслужени похвали, развалят всеки начинаещ, в каквато и да е насока, а то не е толкова начинаещо вече, пишат още.

Изтикана до първото място на фона на по-добрите имитации, каквато например беше тази на Краси Радков в образа на Тодор Колев или Есил Дюран като Селин Дион.

А за тези, които казват, че Крисия още е дете, за да може да се справя като професионалист, никой не я наврял там насила на 17 години, въпросът е, че цялостното ù излъчване е на заслепено от суета девойче, което не показва никаква емоция и интерес към работата си, защото си вярва прекалено много, смятат също зрителите на "Като две капки вода".

За съжаление не е дорасла за това предаване, в което я хвърлиха, вижда се как издиша! И опита, и всичко й е все още доста малък! Просто бледнее пред по-големите и не е равностоен противник. Разбира се, добре е да й се даде една мотивираща победа, но определено не беше тя топа в последното издание на шоуто!